Hvorfor en virksomhedsaftale?

Fordi sunde raske medarbejdere er gladere, har mere overskud, er mere effektive. Er du virksomhedsansvarlig, og er du af den overbevisning, at glade sunde medarbejdere yder betydeligt mere, hvilket kommer dig og din virksomhed til gode, end medarbejdere der har det dårligt på grund af smerter, spændingshovedpiner, mussearme, allergier, fordøjelsesproblemer, søvnproblemer, psykiske problemer og meget andet, så er min virksomhed noget for dig. Kontakt mig for at få information om en evt. virksomhedsaftale.

Hvorfor er det fornuftigt at vælge Gittes Allergi- Zone- & Hypnoseklinik?

Jo, det er det, fordi jeg har så meget at byde på, uanset om problemet er fysisk eller psykisk. Fordi jeg kombinerer mine behandlinger, med de forskellige behandlingsmetoder jeg mestre, alt efter problem og ikke mindst personen der modtager behandling.
Se mere under mine kompetencer.

Hvordan foregår det?

Vi laver en aftale som passer til virksomheden. Jeg kommer meget gerne ud på virksomheden, så dine medarbejdere sparer mest mulig tid ved at undgår unødig transporttid, samt ventetid hos mig.

Hvad skal der til?

En virksomhedsansvarlig, som værdsætter sine medarbejdere.
En virksomhedsansvarlig der er af den overbevisning, at respekt og ansvarlighed går begge veje.
Et lokale evt. en stationær hæve sænke briks som gør, at jeg kan arbejde ubesværet, uden at pådrage mig arbejdsskader. Jeg er gerne behjælpelig ved valg af briks.
Alt andet sørger jeg for.