Alfakinesiologi kombinerer kinesiologi med hjernebølger på Alfa. Klienten bringes på REM-stadiet med en speciel teknik, hvorved der skabes hurtig adgang til underbevidstheden.

Det er i underbevistheden alle vores oplevelser ligger lagret. Alt det vi har oplever, følt, tænkt og sanset gennem hele vores liv, ja selv fostertilstanden ligger lagret her, og det er i underbevistheden vores oplevelser bliver farvet af følelser, både positive og negative følelser.
Det er når vi når vi skaber forbindelse mellem underbevistheden  og bevistheden, at der sker en hurtig forløsning af traumer, hvorved allergisymptomerne ophører. Alfakinesiologi er særlige anvendelig ved behandling af fobier, allergier og følelser i ubalance.

Alfa-kinesiologi er udviklet af stresskonsulent Ole Larsen Behandlingsformen omfatter nyudviklede genvejsprocedurer vedrørende de forskellige behandlingsområder, således er det muligt, hurtigt at komme til den egentlige årsag til ubalancer.

Alfa-kinesiologien kan anvendes kreativt i kombination med andre teknikker. Ved alle behandlinger anvendes dog den klassiske muskeltestning fra kinesiologi.