Parkering
Gittes Allergi- Zone- & Hypnoseklinik ligger på adressen Spangsmosevej 14, Broballe, 6430 Nordborg, ikke langt fra Nordborg eller Danfoss. Kommer du i bil kan du parkere lige foran klinikken.

Klinikken 
Gittes Zoneklinik er udvidet og renoveret i 2015. Kommer ind af hoveddøren, og går ned forenden ag gangen er der kundetoilet. Går du ind af første dør til venstre, er du i venteværelset, hvor du kan se de produkter klinikken forhandler.

Fra venteværelset er der afgang til behandlerlokalet.

Jeg glæder mig hver dag til at skulle på arbejde, og føler mig meget priviligeret, over at have et arbejde, hvor jeg føler jeg gør en forskel, og samtidig møder rigtig mange spændende og forskellige mennesker.

Åbningstider:

Jeg er meget flexibel, og vi finder helt sikkert et tidspunkt der passer både dig og mig, om der er kl. 6.00 om morgenen, kl. 19.00 om aftenen eller derimellem, vi finder ud af det.

Musikken

Musikken du hører i baggrunden er valgt med omhu, og med det formål at du og din krop skal slappe af. Du vil kunne høre musik komponerer af Niels Eje “MusiCure” eller anden afslappende musik.