Jeg hedder Birgitte Brodersen, men næsten alle kalder mig Gitte.

På min fødselsattest står der født i 1959. Jeg er født og opvokset i Langesø, men flyttede som 14 årig til Svenstrup. Som barn er jeg opvokset i et godt og trygt hjem, uden de store bekymringer. Min mor var damefrisør og min far var kørelærer. Min store lidenskab som barn var ridning, og da jeg blev konfirmeret købte jeg en hest, hvilket har givet anledning til mange dejlige timer i Nørreskoven.

Jeg blev uddannet teknisk tegner i 1981 hos Danfoss i Nordborg, og er senere uddannet FDZ-Zoneterapeut med eksamen i juni 2003. Tog muskulær zoneterapi i 2010, og hypnose, 5-PATH hypnoterapi samt 7-PATH selvhypnose i 2011. Jeg har siden 2013 arbejdet med at behandle og fjerne allergier, og var i 2015 med på holdet som en af de første uddannede alfakinesiologer.

Indtil efteråret 2009, har jeg arbejdet deltids som teknisk tegner hos Danfoss. På grund af krisen, samt omstruktureringer i afdelingen på Danfoss, var jeg blandt de medarbejdere, der fik en opsigelse. Nu arbejder jeg som fuldtids alternativ behandler i mine to klinikker. Klinikken i Broballe blev renoveret og udviddet i 2015, så der nu udover behandlerlokale også er venteværelse og foredragslokale. I 2009 har jeg åbnet endnu en afdeling af Gitte’s Allergi- Zoneklinik & Hypnoseklinik i lejede lokaler på Danfoss i Nordborg. Jeg glæder mig hver dag til at stå op, når jeg skal arbejde. Jeg nyder når mine klienter kommer og siger, nu går det meget bedre, eller nu mærker jeg ikke problemet mere. Læs og se evt. mere under klinikkerne.

Jeg har en dejlig dreng som er 26 år fra første ægteskab. Jeg er gift for anden gang – nu på 16. år, med en dejlig mand som gennem de sidste 21 år har støttet mig igennem nogle vanskelige livskriser, specielt i de første år af vores bekendskab, og som forstår at give plads og støtte mig i min personlige udvikling, hvilket jeg sætter utrolig stor pris på. Om sommeren i ferien sejlede vi, indtil min mand fik åbent ankelbrud for nogle år siden, de Danske farvande tykt og tyndt, på kryds og tværs, og når det var sommer sol og dejligt varmt, er det ren helse for krop og sjæl.

Mine livserfaringer/livskriser

År 1992 – Min fars pludselig uventede, og alt for tidlige død efter et hjertestop.

År 1994 – En barsk skilsmisse, som gjorde mig til alenemor med min dreng på 4 år.

År 1996 – Min mors sygdomsforløb med lungecancer, og deraf alt for tidlige død, på et tidspunkt hvor hun havde så meget at leve for.

Det var i forbindelse med min mors sygdomsforløb, at jeg første gang fik kendskab til den alternative verden, og flere forskellige alternative behandlingsformer. Når jeg i dag ser tilbage på hendes sygdomsforløb, vel vidende at ingen af de behandlingsformer som hun prøvede gjorde hende rask, så er jeg dog ikke i tvivl om, at de var medvirkende til, at hun trods alt havde det rimelig godt, langt hen i forløbet.